X
تبلیغات
رایتل

برنامه نویسی در همه زمینه ها

فروش پروژه های برنامه نویسی دانشجوئی

خواندن و نوشتن روی پورت با سی شارپ

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Drawing;
using System.Windows.Forms;
using System.IO.Ports;
namespace TestWinApp
{
publicpartialclassForm1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}
SerialPort serialPort1 = newSerialPort();
privatevoid Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
serialPort1.PortName = "COM1";
serialPort1.BaudRate = 9600;
serialPort1.DataBits = 8;
serialPort1.Parity = Parity.None;
serialPort1.StopBits = StopBits.One;
}

void Button1Click(object sender, EventArgs e)
{
//configuring the serial port
serialPort1.PortName = "COM1";
serialPort1.BaudRate = 9600;
serialPort1.DataBits = 8;
serialPort1.Parity = Parity.None;
serialPort1.StopBits = StopBits.One;
//opening the serial port
serialPort1.Open();
//write data to serial port
serialPort1.Write("ABC");
//close the port
serialPort1.Close();
}
}
}

تاریخ ارسال: یکشنبه 15 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 05:00 ب.ظ | نویسنده: دنیای مجازی آریانا | چاپ مطلب
نظرات (2)
یکشنبه 15 فروردین‌ماه سال 1389 06:51 ب.ظ
مهرداد
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام دوست عزیزم. امیدوارم حالت خوب باشه.[گل][گل][گل]

. خیلی از وبت خوشم اومد.[قهقهه][قهقهه][قهقهه][قهقهه]

کارت حرف نداره.[نیشخند][نیشخند][نیشخند]

اسمم مهرداد کوچیک شما.[خجالت][خجالت][خجالت]

به وبلاگ من هم سر بزن [ماچ][قلب][ماچ]

من وبلاگ تفریحی دارم.بد نیست.ازش خوشت میاد.[خجالت][خجالت][خجالت]

ولی خوب به وب تو نمیرسه.[تفکر][تفکر][تفکر][تفکر]

جاش تو این ادرسه.http://funny1900.mihanblog.com

ادرس گروه یاهوی خودمو بهت میدم.[خجالت][خجالت][خجالت]

حتما عضو شو چون میخوام باهم اشنا بشیم و تبادل اطلاعات کنیم

[نیشخند][نیشخند][نیشخند]

http://groups.yahoo.com/group/Funny1900

ازت میخوام با هم تبادل لینک کنیم.[گل][گل][گل]

منو با اسم دهکده ی خنده بازار لینک کن.منم لینکت میکنم

منتظرم ها.[بغل][بغل][بغل]

[گل][گل][گل][خداحافظ][خداحافظ][خداحافظ

. . . . . . ¶¶¶ . . ¶¶¶.¶ .¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . . . .¶¶¶.¶. .¶¶¶. .. .¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . . . ¶¶¶¶. . . ¶¶¶ . . .¶¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . . .¶¶¶¶¶ . . ¶¶¶¶.¶¶ .¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . . ¶¶¶¶. . . . ¶¶¶¶. . . ¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . ¶¶¶¶¶¶¶. . . . .¶¶. . . ¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . ¶¶¶¶¶¶¶¶. . . . ¶¶. . ¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . ¶¶¶¶¶¶¶¶¶ . . ¶¶. . ¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . . ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶.¶¶آپم تشریف بیارید
.¶¶. . . . .¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶.¶¶آپم تشریف بیارید
.¶¶¶¶¶ . . . . . ¶¶.´´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶ آپم تشریف بیارید
.¶¶¶¶¶¶¶. . . .¶¶. ´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶آپم تشریف بیارید
. ¶¶¶¶¶¶¶ . . ¶¶. .´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶آپم تشریف بیارید
. .¶¶¶¶¶¶¶ . ¶¶. . ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶آپم تشریف بیارید
. . .¶¶¶¶¶¶. ¶¶. . ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶آپم تشریف بیارید
. . . .¶¶¶¶¶¶¶. . . ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ´¶¶¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . . . . .¶¶. .´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . . . . ¶¶. . ´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . . . .¶¶. . .´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . . . ¶¶. . . ´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . . . ¶¶. . . ´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶آپم تشریف بیارید
. . . . . . ¶¶. . . ´´´´´´´´´´´¶¶¶¶آپم تشریف بیارید
شنبه 5 تیر‌ماه سال 1395 05:27 ب.ظ
خشایار
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام

من یک مدار بستم که با سنسور پیزو کار میکنه

توی matlab میتونم داده های سنسور رو بخونم

اما توی سی شارپ میخوام اینکارو بکنم

پورت سریال هست و میخوام داده ها (که به صورت آنلاین تعدادی عدد از سنسور میاد) رو بتونم توی یک تکست باکس ببینم

میتونید راحنمایی کنید

تو مثال بالا شما فقط اطلاعات نوشتید؟

برای خواندن داد که تعدادی اعداد اعشاری در هر لحظه هستند

آیا میشه کد بالا رو تغییر بدیم تا توی تکست باکس این اعداد مرتب نمایش داده بشن؟

ممنون
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد